top of page

Extra kurser under höstterminen

Kan du inte få nog av hästar eller känner du att du vill ha fler timmar i sadeln? Perfekt, vi har kurserna för dig! Alla kurser hittar du, förutom här i inlägget, också i kalendern nedanför på hemsidan! Detta inlägget kommer vara levande tills alla kurser är släppta, vi släpper info direkt på sociala medier och uppdaterar sen inlägget här. Så vill du få reda på det i första hand? Följ oss där!

Allt bokas som vanligt via din inloggning till elevportalen https://elevportal.hippocrates.se 

Vid frågor eller tips på andra spännande kurser - mejla gärna oss på ridskola@gfrk.se 


Uppdaterat 28/8

Flexi-ridning har vi som vanligt de flesta fredagar. Flexin är för dig som är på minst vit nivå och kan rida i alla gångarter! Just nu har vi släppt tillfällen fram till och med mitten oktober. Likaså har vi fredagskurser nästan varje fredag, dessa är också släppta fram till och med mitten oktober!


Vi provar Självständig ridning under början av hösten, varje fredagseftermiddag 15.45 under hela september. Du anmäler dig gång till gång och tar ansvar själv för att lägga upp ett bra och rättvist schema för passet. Detta är öppet för dig som är från Röd nivå.


Privatlektioner hittar du som vanligt på Hippo! Boka dig till den ridlärare som du vill rida för, syns inte den ridläraren betyder det att alla privatlektioner för den ridläraren är bokade just nu.



Kommande extra kurser


Söndag 1/9

Långritt med plask

Spendera 3h på hästryggen på en superhärlig långritt till vattnet där ni stannar och badar. Ritten går i alla gångarter och är det absolut bästa sättet att uppleva Delsjönaturen och komma i zen innan ny arbetsvecka börjar!

Från Röd - 08.30


Lördag 7/9

Tömkörning

Vill du lära dig mer om att arbeta hästen från marken genom tömkörning? Här är kursen för dig! För att delta ska du känna dig trygg med att hantera hästen själv, men du behöver inte ha tömkört innan.

Från Fortsättning med krav för att känna dig trygg att hantera hästen själv - 14.00


Söndag 8/9

Programridning

Få feedback direkt när du rider ditt dressyrprogram! Du väljer själv vilket program du vill rida. Passa på att finslipa detaljerna inför stundande tävlings/pay and ride-termin!

Från Grön - 10.00


Lyxkurs dressyr

Dressyr med tema hästens form för duktiga Frida Björklund! 15 min teori och 60 min ridning om 2 grupper med 6 ekipage per grupp.

Från Grön - 12.45


Söndagarna 14, 21, 28/9

Intensivkurs - Sits och inverkan i samklang med hästen

Jobba på kommunikation och timing tillsammans med Malin under tre söndagar på rad med bara 4 ekipage/grupp. Fokus kommer även ligga på din sits! Gemensam teori för båda grupper.

Från Vit - 13.30

Från Röd - 13.30


Torsdag 26/9 (Studiedag)

Hoppkurs junior

Banhoppning med Ronja! Teori ingår i passet och nivån anpassas individuellt i gruppen.

Start kl. 10.00


Kul med bommar!

En kurs för dig som rider utan ledare. Ni rider en rolig bombana och tränar på att rida hästen självständigt i grupp. Nivån anpassas individuellt i gruppen.

Start kl. 12.00




209 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page